fbpx

Huisregels 

 

BESCHRIJVING

Regels en beleid van Under Oaks

Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, vragen wij uw medewerking bij het naleven van het volgende regels als een overeenkomst tussen de gast en “Under Oaks” op grond waarvan het terrein en verblijf door de gast (en) mag worden gebruikt:

1. Tarief

Het tarief is alleen voor de accommodatie voor maximaal twee volwassenen, andere personen of kinderen zijn niet toegelaten op het terrein of de accommodatie . Maaltijden en andere diensten zijn niet beschikbaar.

2. Afwikkeling van rekeningen

Rekeningen moeten voor ontvangst van de sleutel worden betaald of, indien geboekt via Booking.com, voor aankomst worden overgemaakt aan Booking.com.

Voor betalingen tijdens de aankomst: Under Oaks accepteert alleen contante of kaart betalingen (een toeslag van 3% voor kaart betalingen). Persoonlijke cheques worden niet geaccepteerd.

3. Inchecken

Houd er rekening mee dat het inchecken mogelijk is vanaf 14:00 tot 21:00 uur (of indien anders overeengekomen)

4. Vertrek

De uit checktijd is ten laatste 10.30 uur. Laat het ons weten als u het gastenverblijf na deze tijd wilt behouden. Verlenging wordt gegeven afhankelijk van de beschikbaarheid. Indien het gastenverblijf beschikbaar is, wordt het normale tarief in rekening gebracht. Bij verzuim van de gast om het gastenverblijf op de uit checktijd te verlaten, heeft Under Oaks het recht om de gast en zijn / haar bezittingen te verwijderen uit het pand dat door de gast wordt gebruikt.

5. Bezittingen van de gast

Gasten worden met name verzocht de deur van het pand op slot te doen bij het uitgaan of naar bed gaan.

Under Oaks is op geen enkele manier verantwoordelijk voor enig verlies / of schade aan de eigendommen van de gast of andere eigendommen van het gastenverblijf of enig ander deel van het roerend en/of onroerend goed voor welke oorzaak dan ook, inclusief diefstal of andere. Ook parkeren van enige verschillende voertuigen is ten laste van de huurder en UnderOaks is op geen moment aansprakelijk voor enig voorval aan deze vervoermiddelen.

6. Huisdieren

Huisdieren zijn bij de accommodatie of terrein niet toegestaan.

7. Gevaarlijke goederen

Het meenemen van verboden goederen en / of goederen van aanstootgevende aard is verboden.

De gast is als enige aansprakelijk en verantwoordelijk jegens Under Oaks voor alle financiële of andere verliezen en schade die kan worden veroorzaakt door dergelijke artikelen of als gevolg van de eigen nalatigheid van de gasten en het niet naleven van enige / instructies.

Gokken, smokkelwaar, prostitutie, wapens, explosieven, brandbare voorwerpen, gifstoffen, drugs, dieren en scherp voedsel zijn ten strengste verboden op het terrein van de lodge.

Bij niet naleven zal de gast(en) verzocht worden het gastenverblijf per direct te verlaten.

8. Schade aan eigendommen

De gast wordt verantwoordelijk gehouden voor verlies van of schade aan eigendommen van Under Oaks die zijn veroorzaakt door hemzelf of door een persoon voor wie hij verantwoordelijk is.

9. Under Oaks rechten

We kunnen niet-betalende gasten per direct uitsluiten om de faciliteiten van elk type te gebruiken. Bezoekers van de gasten mogen het terrein absoluut niet betreden.

Afgesproken is dat de gast zich respectabel gedraagt ​​en geen overlast of ergernis veroorzaakt binnen het terrein van het gastenverblijf.

Under Oaks heeft het recht om een ​​gast te verzoeken het gastenverblijf of andere delen van het onroerend goed onmiddellijk te verlaten, zonder voorafgaande kennisgeving en zonder opgave van enige reden, en de gast is verplicht te vertrekken wanneer daarom wordt gevraagd. In geval van verzuim heeft Under oaks het recht om de bagage en bezittingen van de Gast(en) te verwijderen van het door hem / haar bewoonde pand.

Houd er rekening mee dat ROKEN ten strengste verboden is in het gastenverblijf. Roken is toegelaten op de aangeduiden plaatsten. (onder het terras en buiten)

10. Sleutel en afstandsbediening

Ga voorzichtig om met de sleutel en de afstandsbediening. Bij beschadiging of verlies van uw sleutel en / of afstandsbediening gedurende uw verblijf brengen wij € 150,00 schadevergoeding in rekening. Vergeet niet uw sleutel en afstandsbediening in te leveren bij vertrek, dit kan ook in de brievenbus indien u dit wenst.

Houd er rekening mee dat u de poort op elk moment bij het verlaten en / of binnenkomen van het gastenverblijf handmatig met een afstandsbediening sluit.

 11. Relatie tussen Under Oaks en de gast(en)

Niets in dit bovenstaande zal doorgaan of geacht worden enige huur of onderhuur of enig ander recht op interactie in het pand van het gastenverblijf of een deel daarvan te vormen of te creëren, ten gunste van de gast(en) of bewoner of bezoeker, en Under Oaks wordt altijd geacht in het volledige en absolute bezit te zijn van het gehele terrein van het gastenverblijf.

12. Gebruik van keuken

Gebruik de keuken met zorg. In geval van beschadiging en/of missen van keukengerei tijdens uw verblijf zal UnderOaks een vergoeding in rekening brengen met betrekking tot de waarde van een nieuw artikel(en) met een minimum vergoeding van 20€/stuk. Er wordt verwacht dat de Gasten zelf de afwas doen, anders behoudt UnderOaks zich het recht om een ​​vergoeding van 50€ te vorderen voor de achtergelaten afwas.

13. Regels en voorschriften van de overheid en toepassing van wetten

Gasten worden verzocht zich te houden aan, zich te houden aan en gebonden te zijn aan alle toepasselijke Belgische wetten en regels, gemeentelijke en overheidsregels en voorschriften die van tijd tot tijd van kracht zijn.